> Гродненская область > Гродненский район > деревня Адамовичи
Адамовичи. Кладбище старое католическое

Что посмотреть в Адамовичах

Адамовичи. : Достопримечательности | фото отдельных памятников

Адамовичи.  Костёл Успения Пресвятой Девы Марии

Адамовичи.  Кладбище старое католическое

Комментарии

szukam korzeni rodzin Wolasewicz z Trycze, Chartanowiczow z Baranowicz, Dudarewicz z Baranowicz, Letkowskich z Baranowicz, Warsewiczow z Trycze. ...
Jestem z Dąbrowskich z Adamowicz. Zachęcam do wejścia na forum rodów grodzieńskich
Pozdrawiam
chcę odnależć rodzię ze strony mojego taty ...mój tata urodził się na Białorusi ( juz nie żyje ) Adamowicz Władysław ...wiem ,że jego brat który mieszkał w Baranowiczach ..też nie żyje ..ale miał dwie siostry jedna Janina mieszkała na wsi niedaleko Baranowicz i druga nie wiem jak miała na imię miesz...
Witam
Moja mama Maria z domu Mickiewicz ur.1926r w Naumowiczach ochrzczona została w kościele w Adamowiczach. Mieszkała do końca wojny w Adamowiczach. Po wojnie przyjechała na ziemie odzyskane , do Ełku. Ja w ubiegłym roku odwiedziłam tę miejscowość i okolice. Mocno również chciałam bym się czegoś więcej dowie...
Witam na temat rodziny pana mam troche wiadomosci jestesmy spokrewnieni ta rodzina mieszka w grodnie wnok ja bylem w tym roku ,ale niestety ta rodzina jest bardzo sklocona jest bardzo wiele pienknych zdjenc w posiadaniu tej rodziny ja tesz zbieram informacje na temat mojej rodziny Juszkiewicz ktoras pana z Juszkiewiczuw wyszla za maz za pana Bondar prosze napisac do mnie pozdrawiam...