> Брестская область > Барановичский район > местечко Новая Мышь
Новая Мышь. Костёл Преображения Господня

Новая Мышь.  Синагога Синагога

Синагога в Новой Мыши

Новая Мышь.  Кладбище еврейское Кладбище еврейское

Вероятно, последняя матева на еврейском кладбище в Новой Мыши

Комментарии

Bardzo prosze o pomoc, jaki jest e mail do parafii Przemienienia Panskiego w Nowej Myszy? Bede wdzieczna za otrzymana pomoc....
Dzień dobry, poszukuję jakichkolwiek informacji o rodzinie Żukowskich z m. Siewruki. Proszę o pomoc....
Witam.Poszukuje swojej rodziny zamieszkałej w Baronowiczach o nazwisku Wysoccy.Moja babcia nazywała sie Maria Wysocka z tego co pamiętam miała siostry Irenę,Jadwigę i Annę Wysockiego bracia nazywali się Antoni i Bonifacy.Była również ich bratanica Leokadia Wysocka.Pamiętam Jeszcze ze ojciec mojej babci nazywał się Jerzy Wysocki...
Witam
Chcąc uzupełnić wiadomości o rodzinie zwracam się z uprzejmą prośbą o pomoc w poszukiwaniach informacji o księdzu Józefe Madalińskim, który, jak napisano na stronie Kościoła Przemienienia Pańskiego był w latach 1926-1930 proboszczem w Diecezji Pińskiej. Będę wdzięczna za wszelkie informacje...
Dzien Dobry.Jako wnuk Malwiny Holowczyk zd.Oklotowicz zam.do 1947r ww Nowej Myszy prosze o kontakt ewentualnej rodziny zamieszkalej w Nowej Myszy.Rodzice wspominali nazwiska:LEGUN,OKOLOTOWICZ,TARASIEWICZ.Babcia HELENA WENCEL zd.KUBICKA pochowana jest w NOWEJ MYSZY.Prosze o kontakt mailowy: jan-wen@wp.pl...