> Гродненская область > Ивьевский район > местечко Суботники

Суботники на карте

Суботники. : Достопримечательности | фото отдельных памятников

Суботники. : Утраченное наследие | фото

Суботники.  Костёл Святого Юрия

Суботники. Костёл Святого Юрия (1774?)

Комментарии

Pozdrawia wnuk Janiny Boguszewicz i prawnuk Marka Boguszewicza z Sobotnik. Dziękuję za udostępnienie zdjęć. Marek Bohusiewicz ze zdjęcia to mój pradziadek w swoim warsztacie......
Poszukuję informacji o Leonie Sak z okolic Łazdun Białorus. Proszę o wszelkie informacje. Tel 603 116 356...
Niedawno, ale po długiej przerwie, wydałem własnym nakładem kolejną książkę o moich wyprawach na Białoruś.
„Nad Gawią” to zbiór 14stu podróży do rodzinnych stron na Grodzieńszczyźnie, do mia-steczka i gminy Sobotniki odbytych w 2006-2016. W książce jest też Grodno, Lida, Iwie, Lipniszki i kilka innyc...
Żeby zobaczyć okładkę mojej najnowszej książki o podróżach na Grodzieńszczyznę w latach 2006-2016 i przeczytać zamieszczony podpis, trzeba wejść w rejon Iwie - Sobotniki: Miasteczko na starych fotografiach....
Dla zainteresowanych jeszcze raz podaję adres do kościoła w Dudach
Беларуc
Гродненская обл.
231555 д. Дуды,
ул. Новая 5
кс. Дмітрый Несцер

Telefon stacjonarny (nie wiem czy aktualny) 00375 15945 350 0401

Jeżdżę co roku na Białoruś, ale nie znam nikogo z moich stron o nazwisku Sak. W Dudach byłem tylko raz, na miejscowym odp...