> Гродзенская вобласць > Астравецкі раён > вёска Кемелішкі
Кемелішкі. Касцёл Нараджэння Найсвяцейшай Панны Марыі

Кемелішкі. : Адметнасці | фота выбраных помнікаў

Кемелішкі.  Касцёл Нараджэння Найсвяцейшай Панны Марыі

Proszę o kontakt panią Lidię VL na adres rewas1@o2.pl
Dzień dobry.
Z akt notarialnych mojego pradziadka Ignacego Makiewicza ze wsi Sanakla,wynika że ożenił się On z moją prababcią Stanisławą Legaczyńską w tymże Kościele 13.02.1911r.
Od bardzo dawna poszukuję imion rodziców Stanisławy Legaczyńskiej.
Szukam informacji o rodzinach Konczanin z Malinowa, Maciusowicz, Gudaniec i Galińskich, Korwin-Kurkowskich oraz Illaszewicz. Na cmentarzu w Kiemieliszkach prawdopodobnie pochowany został w 1942 r. Michał Konczanin....
Szukam jakichkolwiek wiadomości lub grobów rodziny Plawgo ,Czepułkowski i Słyczko z Kiemieliszek....
Zwracam się z pytaniem- czy na cmentarzu w Kiemieliszkach sa groby z rodziny WOŁODŹKO I MACIESOWICZ?...