> Brest region > Drahičyn county > Piarkovičy village
Piarkovičy. Orthodox church of the Assumption

Piarkovičy - travel guide - photos and attractions

The first written mention: 1494

Spelling variations:
Пярковічы Перковичи Pirkowicze Piarkovičy Pierkowicze Perkovichi Piarkoviczy Perkowicze Пірковічы Пирковичы

Coordinates:

What to see:

Piarkovičy. : Places of interest | selected photos

Piarkovičy.  Estate of Wysłouch

Piarkovičy.  Orthodox church of the Assumption

Comments

dzien dobry,
mam prosbe o kontakt do Panii Anny Ostrowskiej (rodzina Wyslouchow). Moja babcia to Helena Wyslouch i jej brat Zygmunt Wislouch, ktory tez czesto w drzewach genealogicznych wystepuje. ...
У ноч 21 жніўня 2009 г. пасля цяжкай хваробы пайшла з жыцця Ганна Астроўска (з Віславухаў). На працягу 3 гадоў з'яўлялася рэдактарам Radzima.org. Наша сумесная праца пачалася ў сакавіку 2006 г. з Пярковіч - родавага гнязда Віславухаў на Палессі і роднай Опсы, дзе Ганна пражывала да 1939 г. Да апошніх дзён Ганна Астроўска аказвала неацэнную дапамогу ў развіцці Radzima.org., і толькі дзякуючы яе што...
Здравствуйте уважаемая семья Анны Островской. В этом году в храме был сделан ремонт, с 2007 года при храме создана Воскресная школа, в ней занимается 30 детей начиная от 10 до 17 лет. Создан детский хор, который поет на Богослужениях и выступает перед прихожанами в Светлые дни Пасхи и Рождества Христова. Помним с церковнослужителями Вашей семьи в 2002 году визит в храм. Сохрани Вас Господь....
Вiтаю вас. Зараз у палацава-паркавым комплесе Вiславухау знаходзiцца не школа-iнтэрнат, а санаторна-лясная школа. ...
Szukając rodzinnych korzeni odwiedziliśmy to piękne miejsce parę lat temu. Przez frontową ścianę dworu widniało niebo. Teraz widać postęp w remoncie. Można by rzec ,że pirkowicki dwór miał i tak dużo szczęścia ...że przetrwał. Inne tego nie doświadczyły. ...