> Vilnius county > Trakai district municipality > Rūdiškės village
Rūdiškės. Catholic church of the Sacred Heart of Jesus

Rūdiškės. : Places of interest | selected photos

Rūdiškės.  In the village

Rūdiškės.  Catholic church of the Sacred Heart of Jesus

Rūdiškės.  Landscapes

Comments

Witam, ja poszukuję wiadomości o Aleksandrze Daukszewiczu, żoną była Joanna z domu Czupajło. Mieli 3 dzieci: Helenę, Teklę i Bolesława.Mieszkali w Miodowarcach. Zbieram też informacje o Czupajłach. Pozdrawiam
Moi dziadkowie mieszkali w Rudziszkach/Gudziszkach. Babcia Rozalia Jankowska r. Maciejewska (z miejscowości OBOLE) i dziadek Stanisław Jankowski. Brat dziadka Piotr Jankowski i żona Maria. Nazwiska prababek Stanisława Leszczyńska i Helena Orłowska. Jeśli ktokolwiek z Państwa wie, gdzie odnaleźć obecnie ich akty urodzenia będę wdzięcz...
Witam szukam kogokolwiek kto moze wie cos o rodzinie Płaskowicz .moja babcia Wiktoria z domu Płaskowicz urodzona 13 maja 1903 r wiem że mieszkała w Rudziszkach.wyszla za Jana Tomaszewicz brata . Michała Antoniego Ignacego tyle co wiem w 1945 wywiezieni na pomorze szukam czegokolwiek na temat mojej rodziny ...
Bożena Latoszek czy możesz coś więcej powiedzieć o swoich dziadkach Genowefie i Bolesławie Radzikowskich o ich dzieciach albo o rodzicach dziadków . czy w Twojej rodzinie ktoś wspominał o Takiej osobie jak Hipolit Radzikowski, Elżbieta Radzikowska z domu Kozłowska. abo takie nazwisko jak Kawa? pozdrawiam Mariusz Radzikowki...
Do Ryszarda Kornijów. Zgadza się drogi Kuzynie. Nasze Babcie były siostrami. Moja Tofa Zajączkowska mieszkała w Lidzbarku. Twoja Helena, jeżeli dobrze pamiętam w Pasłęku i była na pogrzebie mojej Babci. Tworze drzewko genealogiczne niestety brak wielu faktów. To co złożyłem do kupy Możesz znaleźć na "My Heritage" ...