> obwód grodzieński > rejon ostrowiecki > wieś Michaliszki
Michaliszki. Krajobrazy

Michaliszki.  Kaplica cmentarna

Добрый день!
Меня крестили в этом костеле. Возможно ли найти в интернете запись о крещении?...
Pani Walu!
Wiem, ze to piękna miejscowość. Byłam tam w 2015 roku. Odwiedziłam kościół i cmentarz, na którym są groby moich krewnych. W kościele pomagała moja ciocia Leonarda Janczewska i to ona wraz z mężem jest pochowana na tym cmentarzu. Chciałabym przyjechać tam w tym roku, ale mam pytanie. Gdzie można przen...
Dzien dobry! Chcialabym dostac akt mego bierzmowania. To sie odbylo w 1986 roku, ale nie jestem pewna.Mam zamiar wziasc slub na terenie Wielkiej Brytanii.DZIEKUJE....
Я сама там пражываю, таму кажу усим: лепшага мейсца не иснуе. хоць цяпер я на вучобе далек ад дому, аднак цяне мяне туды яшчэ больш. Раю усим наведаць гэтыя маляуничыя мейсцы, вы не пашкадуеце. Весачка мае перспектыву на будучае и усе залежыць ад нас самих. Сардэчна запрашаю, будзем рады бачыць усих. Хто зацикавиуся, пишыце мне. Добрага Вам настрою!!!!!!!! ...