> Гродненская область > Гродненский район > местечко Озёры
Озёры. Церковь

Озёры. : Утраченное наследие | фото

Озёры.  Костёл Матери Божьей Ружанцовой

Озёры.  Церковь

Озёры.  Синагога

Уважаемый Зьмiцер, можно ли как-то связаться с вами по e-mail по поводу Ваших фотографий из м.Озёры?
Анна
мой адрес: 4sav.ann(at)gmail.com
Уважаемый Mariusz, можно ли с Вами связаться по e-mail по поводу фотографий м.Азёры? (вопрос личного характера)

Анна

Dear Mariusz, how could I contact you by e-mail? this is about your pictures from Ozery.

Regards, Anna

Свята-Духаўская царква ў Азёрах на самой справе з'яўляецца (ці быў калісьці?) саборам, бо мае два прыдзелы: цэнтральны - асвечаны ў гонар Святога Духа, і бакавы (справа) - асвечаны ў гонар прападобнага Серафіма Сароўскага (гэта нават відно зрокава, толькі дзверы ў правы прыдзел з боку храма задзеланыя і закрытыя прыгожай тканінай і вялікім абразам святога Серафіма Сароўскага, да якога трэба падня...