> Гродзенская вобласць > Зэльвенскі раён > вёска Крамяніца
Крамяніца. Капліца могілкавая

Што паглядзець у Крамяніцы

Крамяніца. : Адметнасці | фота выбраных помнікаў

Крамяніца.  Касцёл Божага Цела і Святога Юр'я

Крамяніца.  Капліца могілкавая

Каментарыі

Panie Józefie wydaje mi sie iz trzeba jechac osobiscie :( ja tez poszukuje informacji o swoich przodkach :) wydaje mi sie ze Pana rodzina pochodzila z samarawicz (samarawiczach) moja rodzina pochodzila z podbolocia i tez nazwisko Zamojcin / Żamojcin oraz Łukuć jak I Czura.... Moja babcia zmarla w tym roku Władysława Zamojcin zd. Łukuć...
Witam, moj dziadek Tadeusz Suprunowicz i babcia Irena Sołtan urodzili sie w Wiszniowce.w 1958r.wyjechali do polski do Gubina.szukam zdjec ich wioski,gdyby ktos z Panstwa posiadal prisze o kontakt mailowy....
Do Pani Anny Kuleszewicz
Z tego,co mi wiadomo, mój ojciec jest synem siostry Adama Kuleszewicza Weroniki. Proszę o kontakt na podany mail. Posiadamy w rodzinie zdjęcie Adama Kuleszewicza z 1922 roku.
Pozdrawiam,
Witam serdecznie!
Zarówno mój dziadek, jak i pradziadek urodzili się we wsi Krzemienica. Pradziadek mój nazywał się Kuleszewicz Adam, urodził się w 1899 roku właśnie w tej miejscowości. Z tego co wiem był oficerem wojskowym (w stopniu majora), lecz po wypadku w którym wóz konny zmiażdżył mu nogę, musia ...