> Áðàíñêàÿ âîáëàñöü > Ñóðàæñê³ ðà¸í > ñÿëî ͳ¢íàå

ͳ¢íàå íà ìàïå

ͳ¢íàå - ôîòà ³ ïîìí³ê³

Ìàã÷ûìûÿ âàðûÿíòû:
ͳ¢íàå Íèâíîå Niwne Nivnoe Nivnoe Nivnoje Nivnoye Niunaje (Nivnoe) Niwnoe Ninwnoje

Êààðäûíàòû:

Øòî ïàãëÿäçåöü ó ͳ¢íûì

ͳ¢íàå. : Àäìåòíàñö³ | ôîòà âûáðàíûõ ïîìí³êà¢

ͳ¢íàå.  Öàðêâà Íàðàäæýííÿ Áîæàé Ìàö³

ͳ¢íàå. Öàðêâà Íàðàäæýííÿ Áîæàé Ìàö³ (1898) Ñó÷àñíû ñòàí Ôîòà © Âëàäèìèð Âåáåð | 2000-õ

ͳ¢íàå. Öàðêâà Íàðàäæýííÿ Áîæàé Ìàö³ (1898) Àãóëüíû âûãëÿä Ôîòà © Ëèøèí Áîðèñ Íèêîëàåâè÷ | < 1905