> Віцебская вобласць > Пастаўскі раён > мястэчка Варапаева
Варапаева. Краявіды

Варапаева. Млын.

Варапаева. : Страчаная спадчына | фотаздымкі

Варапаева.  Палац Пшаздзецкіх

Добры дзень,
Я шукаю інфармацыю пра сям'ю Гапон з вёскі Чорнае каля Варапаева. Да другой сусветнай вайны там жыла мая прабабуля, а пасьля змены межаў там застаўся яе брат, Уладзіслаў Гапон народжаны 1904. У яго некалькі дзяцей - сярод іх сын Марыян народжаны каля 1930.

Хто-небудзь ведае людзей аб гэтай прозвішчы ці бачыў Гапонаў на мясцовых могілках?...
Здравствуйте,
Я искаю информации о семье Гапон из деревни Черное около Воропаева. До второй мировой войны там жила моя прабабушка, а после изменения границ там остался её брат, Владислав Гапон рожденый 1904 г. У него несколько детей - среди их сын Мариан рожденый около 1930 г.

Кто-нибудь знает людей об этой фамилии или видел Гапонов на местным кладбищю?...
Witam,
Poszukuję informacji na temat rodziny Hapon zamieszkującej wieś Czarna koło Woropajewa. W dwudziestoleciu międzywojennym mieszkała tam moja prababcia Janina, po powojennej zmianie granic został tam jej rodzony brat, Władysław Hapon ur. 1904. Miał kilkoro dzieci, w tym syna Mariana Hapona ur. ok. 1930.

Dzień dobry! Napisał Pan historię parafii Woropajewo, to może wie Pan czy dostępne są gdzieś księgi metrykalne z tego kościoła z lat 1900-1915? Szukam dokumentów, aktów o rodzinie Stradowskich, która tam mieszkała do r. 1916. Franciszek Stradowski był gajowym w lasach hr. Przeździeckiego. Proszę o kontakt na: jast...