> Вильнюсский уезд > Вильнюсский район > деревня Порудомино

Порудомино на карте

Что посмотреть в Порудомине

Порудомино. : Достопримечательности | фото отдельных памятников

Порудомино.  Костёл Преображения Господня

Порудомино.  Кладбище старое католическое

Комментарии

Witam serdecznie ja natomiast szukam jakichkolwiek informacji na temat mojej rodziny Walerian Osipowicz i Pauliny Tarasewicz z Halino.Wyjechali bodajże w 1924 do Brześcia.a potem w 1946 do Polski.Po śmierci Pauliny najprawdopodobniej w 1940 roku Walerian ożenił się z Wanda Bohdziewicz.Szukam rodziny strony pradziadka i prababci.pozdrawiam...
Czy ktos moze wie cos na temat wiosek Halina i Bekarty, lub jej mieszkancow....
Dzień dobry,
Poszukuję śladów mojej prababci Michaliny Teliczan z domu Went urodzonej w Porudominie. Prababcia po ślubie z mężem mieszkała w Taraszyszkach. Nazwisko Went lub Wendt nie mam pojęcia tak naprawdę które jest poprawne. Nie mam więcej informacji o Jej rodzinie. Wiem tylko, że Jej siostra wyemigrowała do Ameryki lub ...
Dzień dobry Państwu!
Z Jedliny pochodzi mój tata, a jeszcze dzisiaj mieszka w Wilnie moja rodzina. Mamy rodzinne drzewo genealogiczne, ale brakuje w nim wielu informacji. Pomóżcie, proszę je pozbierać.
Proszę przesłać do mnie swoje adresy e-mail, a będę mógł przydzielić dostęp do myheritage.com, gdzie jest drzew...
witaj pani janino ja jestem z gdańska mój ojciec urodziłsie sie w porudominie ja całego drzewa geanolicznego nie znam ale znalazłem moją kuzynke mieszka w porudominie jest na fejbuku zyje jej matka a moja ciotka moze one pani pomogą one sa tez ze skarzynskich kuzynka sie nazywa regina kudinova pozdrawiam...