> Віленскі павет > Салечніцкі раён > мястэчка Дзевянішкі
Дзевянішкі. Краявіды

Экалагічны куток у мясцовай школе

Дзевянішкі.  Капліца Капліца

Каплічка, званая шведзкай, на поўдні мястэчка пры дарозе на Суботнікі

Szukam informacji o posiadłosciach Ryłło Konstanty i Czesłąwy z domu Gojżewska...
Здравствуйте. Может кто знает как связаться с ксензом Девянишки | Костёл Матери Божией Руженцовой. Очень срочно надо. Я сам из Белоруссии приехать туда никак а связаться надо. ...
Witam mojej matki rodina w casie wojny została repatryjowana mieszkali w krakunach , matka z panienskiego miała Juchniewicz moj dziadek na imie Franek a babcia Marianna....
Dzień dobry! Jeśli jest możliwość proszę pomóc odnaleźć rodzinę w miejscowości Девянишки, którzy w czasie wojny z Niemcami uratowany od śmierci mojej babci, z trzema małymi dziećmi. Ze słów babci hostess domu miała na imię Jadwiga i jej syna Валейко. Żadnych danych nie ma....
witam. Nazywam się Jarosław Żukowski i szukając swoich przodków napotkałem ten wpis. Moje informację dotyczą co prawda Koszalina a nie Kresów i historii jaka opowiedział mi mój ojciec Bronisław Żukowski. Otóż chodził z nim do jednej klasy kolega, którego nazwisko brzmiało Gajdis. Utykał i najprawdopodobn...

Магчымыя варыянты:
Дзевянішкі Девянишки Dziewieniszki Dieveniškės Dzievianiški Dieveniškis Dievenishkes Dieveniskis Dieveniskes Devenishki Devyanishkes Devenishkes

Што паглядзець у Дзевянішках