> ̳ > >

:
Lebiedziewo Lebiedzieva Liebiedzieva Lebedevo Lebedev Lebedzev Lebiedziew Lebiedziów

:

. : |

Dobry wieczór,
Wśród odpowiedzi znalazłem post Pani Marii Kasprzyckiej, nie jestem pewien czy przez to forum możliwy jest bezpośredni kontakt ale poszukuje kontaktu do Pani Marii Kasprzyckiej pochodzącej prawdopodobnie z Krzczonowic aktualnie mieszkającej w Łodzi. Jeżeli jest to możliwe bardzo proszę o kontakt. Pozdrawiam serdecznie Ja...
Witam,
moja rodzina pochodzi z Lebiedziewa oraz z Zorinki / kiedyś Koninki, na starych mapach Byłem tam w roku 1960 oraz w 2013.
poszukuję grobu śp ks Stanisława Wysiadłowskiego ,który pracował początkowo w parafi Lebiedievo przed 1939 rokierm,póżniej prawdopodobnie w Oszmianie.Zmarł w latach 60 tych ub wieku.Rodzina nie mogła być obecna na Jego pogrzebie.Prawdopodobnie został pochowany w Konstantynowie??
Witam mieszkańców Lebiedziewa. Moja rodzina prawdopodobnie pochodzi z Lebiedziewa, ale wyprowadziła się jeszcze w XIX wieku. Może dziś w Lebiedziewie mieszkają jeszcze Lebiedzińscy? Jeżeli tak, bardzo proszę o kontakt.
Pozdrawiam
Pani Małgorzato.

Przeglądając akty urodzenia parafii Ćmielów, natknęłam się na akt urodzenia śp. księdza Stanisława Wysiadłowskiego. Pozwoliłam sobie go przetłumaczyć gdyż nie mogę sobie poradzić z przestawieniem komputera na właściwą czcionkę.

Akt urodzenia nr 89 rok 1904