> Ãîìåëüñêàÿ âîáëàñöü > Æëîá³íñê³ ðà¸í > â¸ñêà ϳðýâ³÷û
ϳðýâ³÷û. Öàðêâà Óñ³õ Ñâÿòûõ

ϳðýâ³÷û - ôîòà ³ ïîìí³ê³

Ìàã÷ûìûÿ âàðûÿíòû:
ϳðýâ³÷û Ïèðåâè÷è Pirewicze Pirevičy Pirevichi Pirewichi Pireviczy

Øòî ïàãëÿäçåöü ó ϳðýâ³÷àõ

ϳðýâ³÷û. : Àäìåòíàñö³ | ôîòà âûáðàíûõ ïîìí³êà¢

ϳðýâ³÷û.  Öàðêâà Óñ³õ Ñâÿòûõ

ϳðýâ³÷û. Öàðêâà Óñ³õ Ñâÿòûõ (1902-13) Óñÿñâÿöêàÿ öàðêâà ¢ ϳðýâ³÷àõ (07.2009) Ôîòà © Àíäðýé Êóçüì³í