> obwód miński > rejon nieświeski > wieś Wielka Lipa
Wielka Lipa. Krajobrazy

Wielka Lipa.  Cmentarz chrześcijański. Kaplica grobowa Cmentarz chrześcijański. Kaplica grobowa

Ruiny kaplicy grobowej, 07 2008

Wielka Lipa.  Krajobrazy Krajobrazy

Dworskie stajnie są wykorzystywane i dzisiaj

Wiadomości

На апошнім здымку (А.Паўлоўскай), падобна, рэпрадукцыя фатаграфіі Яна Булгака, які наведваў Вялікую Ліпу. Калі гэта дакладна так, варта пазначыць імя і час фотаздымка. ...
И здравствуйте еще раз. Рекомендую немедленно правильно указать авторство. ...
Здравствуйте, Максим. Вы поставили неправильные копирайты. Вы использовали мои фото в своих личных целях. Считаю это нарушением авторских прав. ...
Jeszcze w1863 r. kościół w Lipie należał do parafii rzym-kat. Snów, później była to cerkiew prawosławna ...
Цікава тое, што бальшавікі, разбурыўшы асноўны сядзібны будынак, захавалі гаспадарчыя побудовы, і нават да гэтай пары (!) некаторыя з іх выкарыстоўваюцца для тых жа патрэб, што і стагоддзе таму. Сядзіба гэта разам з тузінам другіх знаходзіцца ў ваколіцах Нясвіжа. На маю думку было б цікава аднавіць накаторыя з іх, паказваючы турыстам пасля наведвання нясвіжскага замку па далейшым працягу маршрута....

Вялікая Ліпа Великая Липа Wielka Lipa Vialikaja Lipa Вяліка Ліпа Wielka/Wielkie Lipa