> obwód grodzieński > rejon oszmiański > wieś Żuprany

Żuprany na mapie

Żuprany - zabytki | zdjęcia

Żuprany. : Zabytki i atrakcje | zdjęcia

Żuprany.  Kościół ŚŚ. App. Piotra i Pawła

Żuprany.   Grób Franciszka Boguszewicza

Wiadomości

Poszukuję informacji na temat moich Dziadków Józefa i Amelii Frąckiewicz, z d. Zahorska. Babcia Amelia mieszkała przy majątku państwa Szatrowskich w Narbutowszczyźnie gdzie 2.09.1925 urodziła mojego Ojca Romualda. Zmarła w sierpniu 1965 roku i została pochowana na cmentarzu w Żupranach. Będę wdzięczna za wszelkie informacj...
Do Pana Michała, który dołaczył zdjęcia z Klewicy. Proszę napisać na podany kontakt w zakładce radzimy, aby pańskie fotki umieszczono w zakładce pt. We wsi, a nie w Utraconej spóściźnie, gdyz to sa zdjęcia współczesne. Dużo o Umiastowskich i trochę o klewicy znajdzie Pan w mojej książce pt. Żem...
poszukuję korzeni mojego taty jana leźniewicz ur.24.07.1930 zuprany, z ojca edwarda leźniewicz i matki maria niedźwiecka ...
Poszukuje korzeni Bronislawy Korwin-Kochanowskej ur. 30/12-1908 w parafii Swiety Duch k. Oszmiany z ojca Boleslawa ur, 1869 i matki Jozefy z domu Milaszewicz ur. 1869. Rodzina Kochanowskich byla bardzo liczna. Ich miejsca zamieszkania Michalkoni, Zuprqany, Oszmiana. Ktokolwiek wie, zna lub jest w posiadaniu informacji o tej rodzinie - prosze goraco o kontakt.

Żuprany Župrany Zhuprany