> Витебская область > Поставский район > местечко Лынтупы
Лынтупы. Усадебно-парковый ансамбль Бишевских

Лынтупы - достопримечательности | фото

Лынтупы. : Достопримечательности | фото отдельных памятников

Witam,

dzień dobry. W dniach 15-17.04 w Wielkanoc będę w odwiedzinach w ŁYNTUPACH = ŁYNTUPY. Osoby, które znały moich dziadków i mamę oraz tatę proszę o kontakt. Czesław Wołujewicz, syn Czesławy Wołujewicz, ur. Kaznadzieiszki (śp. w Poznaniu na Miłostowie) z d. Szpakowska (Michał Szpakowski + Weronika Szpakowska z d...
Witam wszystkich
Mam prośbę. Może ktoś wi gdzie leży wieś Giruci i jak sie teraz nazywa. Moja babcia i jej siostra pochodzili stamąd. Ich rodzicami byli Adam Warniełło i Rozalia Warniełło(z domu Warniełło). Mieki dzieci:Emilię, Katarzynę Zygmunta i Olgierda. Ci dwaj pochodzili chyba z innej matki, bo ich ojciec po ś...
Witam,
W akcie zgonu mojego pradziadka Nikodema Szapiela widnieją jako miejsce urodzenia Żaki należące właśnie do kościoła w Łyntupach. Jego rodzice to Feliks i Michalina. Za wszelkie wzmianki o Szapielach z góry dziękuję :)...
Witam. Poszukuję mapy,kontaktów i wszystkiego co może być związane z miejscowością Wierdaszyszki lub Wiardaszyszki. Tam podobno urodzi się 6.6.1920 roku mój dziadek Stanisław Bubnel syn Bonifacego o ie się nie mylę i chyba Marii Kasków.Nie jestem pewna jego matki ale wiem jak dziadek się nazywał to pewne. proszę o pomo...

Лынтупы Лынтупы Łyntupy Łyntupy Lyntupy

Что посмотреть в Лынтупах