> Минская область > Столбцовский район > деревня Налибоки

Налибоки - достопримечательности | фото

Налибоки. : Достопримечательности | фото отдельных памятников

Налибоки.  Костёл Успения Пресвятой Девы Марии

Налибоки.  Кладбище католическое

Naliboki 1864r.

Wiestnik Wileński zapisuje ciągle różne objawy przychylności ludu litewskiego do Moskwy i schizmy, a wszystkie te objawy są niby dobrowolnymi. Jak na Zachodzie głosowanie powszechne stało się w rękach władzy narzędziem, tak bardziej to jeszcze przedstawia się nad rz...
Naliboki cementarz now available online - search in English or Russian for free: www.graves.by/cemeteries/c348cf40.html...
Kurier Warszawski Nr 49 z dnia 9(21) lutego 1853r.

W roku 1852, urządzony i w bieg puszczony został w dobrach Naliboki, do majętności Księcia Ludwika Wittgensteina, w Powiecie Oszmiańskim , Guberni Wileńskiej należących, zakład wyrobu żelaza kutego i lanego. Ważny ten dla dobra kraju i zaopatrywania go w pierwsze potrzeby zak ...
"Kurier Nowogródzki" nr 172 z dnia 27.06.1933r. informował o meczu siatkówki.

Naliboki . Staraniem miejscowego Koła Związku Rezerwistów odbył się w dniu 18 czerwca 1933 r. mecz piłki siatkowej drużyn: Sekcji Sportowej Rezerwistów „Naliboki” i Batalion KOP Iwieniec. Wyniki 30:15 na korzyść Rezerwy „Naliboki”. Drużyna rez...
i am lookong fof the relatives of my mother: maria haptar was born in krzeczoty near naliboki 1932, the daughter of helena catewicz and jozef haptar. After II ww she was married with stanislaw majewski and lived in drawno (choszczno) PL.

Налібакі Налибоки Naliboki Nalibaki Налібокі

Что посмотреть в Налибоках