> Витебская область > Полоцкий район > деревня Загатье > Костёл Святой Троицы
Загатье. Костёл Святой Троицы

Утрачен: > 1914

|

|

Сообщения

wlasciwie zachacie to przed wojna osada kolejowa i stacja graniczna posterunek celny na granicy z zsrr a dzisiaj wlasciwie od lat nic sie tam nie dzieje panuje tam ogolnie bieda i bezrobocie teren jes...
Witam, moi rodzice pochodzili z tych terenow, moj ojciec był pracownikiem PKO na stacji kolejowej Zahatie, jeśli ktoś ma trochę informacji, zdjęć tych terenow, prosze o k...
Witam wszystkie osoby związane z tym miejscem, stad pochodzą moi rodzice i ktokolwiek wie o tej miejscowości prosze o informacje na podany adres e-mail. Moj ojciec Stanislaw przed II wo...
Здесь,в Загатье родился в 1930 году мой отец Куртинов Валентин Михайлович.
Отсюда на фронт в 1941 году ушёл его отец (мой дед) Куртинов Михаил Александрович. Знаю, что он был пулемётчиком. Он пропа...
Ищу родствеников Недбальского Константина Константиновича и Недбальскую Александру Семеновну проживавших в фальварке Залипино Усайского уезда Ушаческого района и регулярно посещавшие ближайший костел ...