> Віцебская вобласць > Глыбоцкі раён > вёска Беразвечча (Глыбокае)
Беразвечча (Глыбокае). Забудова ў «Закапанскім» стылю

Беразвечча (Глыбокае) - фота і помнікі

Магчымыя варыянты:
Беразвечча (Глыбокае) Березвечье (Глубокое) Berezwecz Bierazviečča (Hłybokaje) Беразьвечча Berezvechie Bierazvieczcza

Што паглядзець у Беразвеччы

Беразвечча (Глыбокае). : Адметнасці | фота выбраных помнікаў

Беразвечча (Глыбокае).   Забудова ў «Закапанскім» стылю

Беразвечча (Глыбокае). : Страчаная спадчына | фотаздымкі

Беразвечча (Глыбокае).  Касцёл Святых апосталаў Пятра й Паўла

Беразвечча (Глыбокае). Касцёл Святых апосталаў Пятра й Паўла (1643(1), 1756-63, 1766-1776(2)) Бакавы фасад. Здымак Я. Булгака 1930-х гг.

Каментарыі

Калі хто мае чарцяжы кляштара,буду вельмі удзячны,рэч дужа рарытэтная,асабліва у кантэксце выкарыстаньня яго як турмы. ...
Szanowny Panie Michale! Po Białorusi można poruszać się bez żadnych przeszkód samochodem i nie tylko. Bywam tam co roku, w Głębokiem również. W Głębokiem jest hotel, nie sądzę aby z noclegiem były problemy, chociaż nigdy w hotelu nie nocowałem, bo mam dużo znajomych. Z Wilna do Głębokiego około...
Interesuje mnie czy mają Państwo jakieś bliższe informacje na temat zniszczonego w 1915 dworu w miejscowości Kobylnik (Narocz).

Chciałbym z Rodziną odwiedzić Białoruś i miejsca związane z Korsakami.- Głębokie, Berezwecz, Udział, Dzisna, Jeziorki, Ulino. Nie bardzo wiem czy uda się to zorganizować - nie wiem czy można swobodnie podróżowac po Białorusi i to tak dalekiej. Nie znam hoteli. Proszę o informacje ...
Bazylianie w Berezweczu – p.w. Narodzenia NMP

1637 – fundacja kościoła dla bazylianów dokonana przez Józefa Korsaka