> Могилёвская область > Быховский район > город Быхов > Быховский замок
Быхов. Быховский замок

Год постройки (перестройки): XVII-XX

Фотогалереи участников

Выбранные фото

Сообщения

Прочел на сайте НН статью о замке. Советую журналистам выслушать не только однофамильца строителей замка, но и местных жителей.
Которые расскажут вам, что этот Сапега приехал в Быхов как варяг вмес...
І не кажы пане-браце,бараніліся ад маскалёў немалымі фартэцыямі,але засталася з іх хіба толькі гэтая,пра сайт- будзьма мець нешта падобнае да польскага пра крэпасьць у Познані-гл.http:// www.mars.slu...
Дарэчы, нехта паўзрываў у замку ўсе коміны: ад сутарэньняў, па паверхах да даху -- нешта шукалі, піда... ...
Шчыра кажучы, лепей бы мэблевая фабрыка ў замку заставалася, буць у замку хоць які дрэнны гаспадар, то ён бы заховываўся лепей, дах бы хоць застаўся.
Замак абявязкова заслугоўвае ўвагі гледача. З такой багатай гісторыяй, ен сам частка нашае мінуўшчыны, нашай культуры. Горка і прыкра бачыць той замак, пераробленым у прамысловую ўстанову, быццам для ...